آیا دندان پر شده را میتوان ارتودنسی کرد؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 2 دی 1402
بازدید : 85
نویسنده : mozhgan

در اغلب موارد میتوان دندان های پر شده را به خوبی ارتودنسی کرد و هیچ مشکلی برای آن پیش نخواهد آمد. اگر میزان پوسیدگی کم تا متوسط بوده و دندان هنوز زنده باشد میتوان با رعایت نکاتی که متخصص ارتودنسی در غرب تهران به شما گوشزد میکند دوره درمانی مناسبی داشته باشید.

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندانهای پر شده

در این خصوص بد نیست بدانید که انجام درمان ارتودنسی خود یک راه حل بسیار خوب برای پیشگیری از پوسیدگی دندان است. زیرا با صاف کردن دندان های نامرتب و کج باعث میشود که شما بهتر بتوانید دندان های خود را مسواک بزنید و بهتر به بهداشت دهان و دندان خود رسیدگی کنید.

پس از پایان درمان ارتودنسی و به جهت حفظ موقعیت دندان ها و جلوگیری از نامرتبی مجدد آن‌ها معمولا از دستگاه‌هایی با عنوان نگهدارنده استفاده می‌شود.

نگهدارنده‌های می توانند ثابت، متحرک و یا به صورت پلاک‌های شفاف باشند.

نگهدارنده ثابت سیم نازکی است که به صورت اختصاصی برای هر بیمار فرم داده می‌شود و پشت دندان‌های جلویی چسبانده می‌شود.

نگهدارنده ثابت ارتودنسی نسبت به دیگر انواع نگهدارنده کنترل دقیق‌تری به جهت حفظ موقعیت دندان ها دارد و به دلیل نیاز کمتر به همکاری بیمار در کسب نتایج مورد نیاز بهتر عمل خواهد کرد.

سایرمقالات... ارتودنسی فاصله دندان جلو

آیا ارتودنسی باعث پوسیدگی دندان میشود؟

افراد با دندان های به هم ریخته و نامنظم به علت عدم دسترسی به تمامی سطوح دندان ها در حین مراقبت های دندانی (مسواک زدن و نخ دندان کشیدن ) بیشتر دچار مشکلاتی از قبیل التهاب لثه،تجمع پلاک و جرم اطراف دندانها و همچنین پوسیدگی دندان می شوند.

در تحقیقات بالینی انجام شده درصد شیوع بیماری لثه،تجمع پلاک وشیوع پوسیدگی دندان های نامرتب و به هم ریخته به مراتب بالاتر از افراد بادندان های مرتب بوده است. در نتیجه ارتودنسی به علت مرتب سازی دندان ها درصد شیوع بیماری های لثه، تجمع پلاک و پوسیدگی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

در حین درمان ارتودنسی به علت وجود سیم و براکت های ارتودنسی گیر غذایی اطراف براکت ها و دندانها بیشتر می شود. چنانچه مراقبت های لازم (مسواک زدن بعد از هر وعده غذایی، استفاده از نخ دندان ارتودنسی و دهان شویه) بهداشت دهان و دندان انجام نشود امکان پوسیدگی دندان افزایش می یابد. در صورتی که درمان ارتودنسی با رعایت بهداشت دهان و دندان همراه باشد امکان پوسیده شدن دندان ها به صفر می رسد. با پیشروی درمان و ردیف شدن دندانها به مراتب شیوع پوسیدگی دندانها و مشکلات لثه نیز کاهش می یابد.

منبع: https://www.orthodentist.ir/

 





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com